vineri, 2 octombrie 2009

Beware!!!

Stimati cititori (mai ales bucuresteni),

Pe strazile pe care s'ar putea sa va purtati pasii, masinile, bicicletele, trotinetele, rolele sau jet pack'urile a aparut o noua amenintare. Se cheama Honda CBF125 si va fi condusa, temporar, de mine. Asta pina cind Andreea va lua examenul si o va prelua.

Am crezut ca o sa scriu mai mult da' sint prea excitat de cei 15km facuti deja pe ea si mi se inghesuie gindurile in cap ca masinile la semafor in Bucuresti (apropos de asta, m'am strecurat deja pe linga o coloana de aproape 1km... eeee... altceva e pe motor frate :)). Asa ca o sa va las cu citeva poze, Andreea, eu si motocicleta.



Uiiiiiii..... inca un vis devenit realitate :))

13 comentarii:

  1. Asta explică de ce n-ai mai trecut pe la noi. Nu scuză, dar explică.

    RăspundețiȘtergere
  2. Soro, daca ai sti cite lucruri s'au adunat de rezolvat dupa o vara petrecuta in deplasare... Da' imi revin incet incet, mai am o biblioteca de facut si niste rafturi de pantofi si gata, am cam terminat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. dom'le, da stiu ca ai curaj!
    Ce sa-ti spun!? Drum uscat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Curaj? Nu e chiar asa de greu si de riscant pe cit pare. Iar motorul asta este foarte cuminte.

    Mai nasol e cu drumul uscat. Afara toarna si eu nu mai am rabdare. Vreau la plimbareeee.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Mijto, monsher, s-o stapaniti sanatosi!

    Sper ca merge, nu ca aia ce-o aveai in facultate ;-)

    Si tipu' grizonat din poze cine-i, eh?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ooooooo..... Raducule tata... bine ai calcat pe aici. Te astept mai des.

    Ala grizonatu', dupa cum foarte bine stii da' te faci ca ploua, sint eu, evident. Nu cu mult mai grizonat ca in facultate. Iar motoru'... motoru' e o mica bijuterie muuuuult mai functionala decit aia pe care v'ati facut toti poze la etajul 3 :)

    RăspundețiȘtergere
  7. asfalt uscat! sfat util: atentie mare la mersul printre masini la portiere deschise brusc (mai ales la taxiuri, mai ales pe partea cu pasagerul). mai rar la parbrizari si ambulantii cu ziare (eu am facut unu popice).

    RăspundețiȘtergere
  8. Tasha, mersi mult de urare si, mai ales, de sfaturi. Eram eu deja atent ca's sofer cuminte si pe 4 roti da', venind de la tine recomandarile, o sa fiu si mai atent acum. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Fain motor...sa-l stapaniti sanatosi si fara incidente :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Lavinica: Merci mult. Asta speram si noi, sa nu avem nici un incident. Si citi mai multi motociclisti cumpatati pe sosele, sa se invete soferii cu noi fara sa se enerveze :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Hei, hei,
    cum merge motoru'?
    sau cu alte cuvinte what's new?
    Si de ce 125? Intreb si eu acum, asaaaa...poate ma aude cineva! ...ca de vreo doua luni am inceput sa ma interesez de subiect!

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut!

    In primul rind, vezi ca am trecut pe Wordpress, nu mai scriu aici. Ai link'ul catre noua casa in ultima postare de aici.

    Motorul? E bine, mersi :) Exceptind citeva incidente minore sint incintat de el si de mersul cu el. Una peste alta, mi'am schimbat complet perspectiva asupra traficului din Bucuresti. Ajung oriunde cam in acelasi timp in care as ajunge cu masina la ore fara trafic :D Avind si placerea mersului pe 2 roti in plus. Deci merita.

    De ce 125? Pentru ca motorul e luat mai degraba pentru Andreea, sotia mea, care nu a vrut ceva greu (asta are numai 130kg si e usor manevrabil). Nu prea se preteaza la drumuri lungi si viteze ceva mai mari dar isi face perfect datoria in oras. In plus, mai are si un consum incredibil (sub 2 litri la suta).

    Eu o sa'mi iau, sper ca destul de curind, un alt motor, o Honda Spirit. Imi plac mult chopper'ele si se simte si nevoia de ceva mai multa putere pentru drumurile din afara Bucurestiului.

    RăspundețiȘtergere